oval-gradient

Lær om mulighetene i Microsoft Power Apps

28. oktober, 2020 09:00 -
Microsoft Teams

Jeg vil bli med!

Informasjon

I dette webinaret vil vi vise hvordan alle brukere i en organisasjon kan bli app-utviklere, uten behov for en eneste kodelinje. Webinaret vil gi deg en forståelse av mulighetene i Microsoft Power Apps, som er et verdifullt verktøy i Microsoft Power Platform-pakken. 

Ved hjelp av Power Apps kan du automatisere manuelle prosesser og hente informasjon fra et bredt utvalg kilder. Du kan for eksempel lage apper for møteromsbooking, fraværsregistrering og godkjenning, budsjettering, utleggsregistrering og mye mer. Dermed kan du i løpet av kort tid lage en app som forenkler en prosess i din bedrift. Power Apps er for mange bedrifter et springbrett for å kunne introdusere ulike brukervennlige og smarte tjenester på arbeidsplassen. 

Som en del av Power Platform-pakken, integreres Power Apps med andre applikasjoner, som for eksempel Power BI og Power Automate. Samlet gir Power Platform bedrifter mulighet til å analysere og visualisere forretningsdata, automatisere prosesser og bygge nyttige løsninger. 

Kurset passer for

Webinaret er rettet mot ikke-teknologer, og passer for alle som har behov for å finne smartere fremgangsmåter i en arbeidshverdag med økende krav til effektivitet og digitalisering. Foredragsholder er Thomas Sandsør, MVP i Dynamics 365 og leder for Dynamics CRM i Point Taken.

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner