oval-gradient

Introduksjonskurs i Power Platform

3 Dag/er

Jeg vil bli med!


Bedrifter lagrer mer data i dag enn noen gang før. For at dette skal gi verdi, må dataene bearbeides, analyseres og presenteres som et godt grunnlag for beslutninger. Nå kan dette oppnås uten kode i Power Plattform.​ Dette er en 3 dagers workshop hvor du vil få en innføring i og opplæring i praktisk bruk av Microsoft Power Platform. Kurset inneholder en gjennomgang av Power Apps, Power Automate, og Power BI. Denne pakken hjelper deg å utnytte mulighetene i teknologien, og forenkle hverdagen for deg og din virksomhet. Etter gjennomført kurs er du selv i stand til å tilpasse løsninger som dekker deres behov.

Dag 1: Lær deg å bygge apper 

Vi introduserer Power Platform og viser hvordan du enkelt kan bygge apper som gjør din arbeidshverdag mer effektiv.

Dag 2: Lær analyse på en dag

Vi ser på Power BI og går gjennom hvordan du enkelt kan sette opp sanntids-dashboard som gir innsikt fra bedriftens ulike datakilder.

Dag 3: Jobb med egne data

Den siste dagen syr vi det hele sammen og gir dere mulighet til å jobbe med egne data, med tett oppfølging fra erfarne konsulenter.

Workshopen er rettet mot alle som ønsker å lære om mulighetene som finnes i Microsoft Power Platform, og passer for tekniske og ikke tekniske personer. Alle som deltar får i etterkant gratis tilgang til smarte verktøy der man i en periode kan teste ut sine nye ferdigheter. Kostnaden per kurs er kun 40.000 kroner (per bedrift, ikke per ansatt).

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner