oval-gradient

Lær deg å lage apper på en dag!

1 Dag/er

Jeg vil bli med!


I denne workshopen lærer du hvordan du og dine kolleger enkelt kan utvikle apper som gjør din arbeidshverdag mer effektiv, uten å skrive en eneste kodelinje.

Ved hjelp av Power Platform kan du automatisere manuelle prosesser og hente inn informasjon fra et bredt utvalg kilder. Du kan for eksempel lage apper for møteromsbooking, fraværsregistrering og godkjenning, budsjettering, utleggsregistrering og mye mer. Dermed kan du i løpet av kort tid lage en app som forenkler en prosess i din bedrift.

Som en del av Power Platform-pakken, integreres Power Apps med andre applikasjoner, som for eksempel Power BI og Power Automate. Samlet gir Power Platform bedrifter muligheter til å analysere og visualisere forretningsdata, automatisere prosesser og bygge nyttige løsninger.

Etter endt workshop har du en bedre forståelse for hvordan:

  • Lage skreddersydde applikasjoner for de ulike forretningsprosessene (uten koding)
  • Digitalisere forretningsprosesser og knytte sammen data fra ulike kilder innad i appene
  • Knytte appene til ulike typer datakilder
  • Distribuere de nye appene på en sikker måte internt i virksomheten

Workshopen er rettet mot alle som ønsker å lære hvordan en forretningsapplikasjon kan lages, og passer for tekniske og ikke tekniske personer. Alle som deltar får i etterkant gratis tilgang til smarte verktøy der man i en periode kan teste ut sine nye ferdigheter. Kostnaden per kurs er kun 15.000 kroner (per bedrift, ikke per ansatt).

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner