oval-gradient

Sikkerhetsworkshop

1 – 2 Dag/er

Jeg vil bli med!


Nå som mange jobber hjemmefra styres hverdagen mer og mer av digitale løsninger, og vi lagrer mer og mer data. Selv om dette er positivt, kan det by på store utfordringer knyttet til IT-sikkerhet. Vi opplever at datasikkerheten til norske bedrifter ikke er god nok til å møte dagens trusselbilde.

Datasikkerhet har lenge har vært et aktuelt tema, men vi ser nå en stor endring i hvordan man jobber med sikkerhet. Der det tidligere ble fokusert på passiv beskyttelse i form av brannmurer og antivirus, går man nå i en retning av aktivt forsvar. Dette dreier seg i stor grad om overvåkning, og at man har oppdaterte sikkerhetssystemer på plass.

I denne workshopen gjennomfører våre sikkerhetskonsulenter en analyse av deres løsning med fokus på svakheter og muligheter for å styrke sikkerheten. Basert på dette vil Point Taken lage en skreddersydd rapport som tar for seg nøkkelpunktene som har dukket opp underveis. Vi vil beskrive et utvidet risikobilde av deres situasjon og konkrete tiltak som kan gjennomføres. Point Taken kan bidra med å gjennomføre tiltakene, og bidra til å realisere gevinstene som disse tiltakene vil gi.

Del 1: Kartlegging

  • Vi ser på deres bruk av digitale tjenester, enheter og programvare
  • Vi ser på dagens trusselbilde
  • Vi gjennomfører en risikoanalyse og ser hvor du er mest sårbar

Del 2: Strategi, tiltak, og veien videre 

  • Vi ser på konkrete tjenester som bør aktiveres for umiddelbar beskyttelse
  • Vi fokuserer på bevisstgjøring, testing, og opplæring av ansatte

Workshopen gjennomføres på 1-2 dager, og kostnaden per kurs er kun 15.000 kroner (per bedrift, ikke per ansatt).

 

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner