oval-gradient

Hvordan bruke Microsoft Viva for å fremme produktivitet og trivsel internt!

VARIGHET:

45 minutte(r)
Innspillingsdato:
2022-03-01

Meld deg på for å få tilgang til webinaret

Er du på jakt etter et verktøy som kan fremme produktivitet og trivsel internt, og lurer på om Viva er rett for dere? Kanskje dere bruker Teams fra før og ønsker å få mer ut av det? Eller kanskje dere er nysgjerrige på hvordan Viva kan hjelpe de ansatte til å jobbe mer effektivt, samtidig som de får en bedre balanse i arbeidshverdagen?

Microsoft Viva består av fire moduler som har sikte på å tilby gode ansattopplevelser, og du står fritt til å ta i bruk den eller de modulene du måtte ønske:

  • Viva connections: En landingsside innlemmet i Teams med interne nyheter og lenker til verktøy.
  • Viva Learning: Egen app i Teams der du får tilgang til kurs og opplæring.
  • Viva insights: Innsikt i hvordan arbeidsdagen din er strukturert og hvordan du kan skape en bedre balanse.
  • Viva topics: Hjelper brukeren å finne den informasjonen man trenger ved hjelp av kunstig intelligens.

Og best av alt – det er ikke «enda et verktøy» du må lære deg. Viva implementeres i den Microsoft 365 løsningen du allerede har, og oppleves som en forlengelse av Teams.

På webinaret 23 mars vil vi se på forskjellene mellom et vanlig intranett og en «plattform for ansattopplevelse» – og hvor Viva kommer inn i bildet. Vi vil gå gjennom de ulike modulene og se på hvilke problemstillinger de hjelper oss å løse. I etterkant av webinaret vil du sitte igjen med informasjon om hvordan du kan bruke Viva til å få flere ressurser og verktøy lett tilgjengelige inne i Teams.

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner