oval-gradient

Microsoft Viva

Viva hjelper deg å få en mer balansert og effektiv arbeidshverdag, med kommunikasjon, ressurser, kunnskap, læring og innsikt samlet på ett sted!

Hvorfor velge Microsoft Viva?

Målet til Microsoft Viva er å hjelpe deg å ha en produktiv og balansert arbeidshverdag, samt skape tilhørighet og bedriftskultur digitalt. Med Viva kan du både kommunisere med kollegaer via chat og videosamtaler, og du har tilgang til interne verktøy og nyheter direkte fra Teams. De er personlig tilpasset deg og din rolle, og skal hjelpe deg å løse dine arbeidsoppgaver. Det betyr at du ikke behøver å endre kontekst for å finne informasjonen du trenger, og kan jobbe mer effektivt.


Viva består av fire ulike moduler; Viva Connections, Viva Topics, Viva Insights, og Viva Learning. Ut fra bedriftens behov kan du implementere den, eller de, modulene du ønsker. Viva oppleves som en forlengelse av Teams, og implementeres i den Microsoft 365 løsningen du allerede har.

microsoft-viva-sharpen

Microsoft Viva inkluderer

power-apps

Tilhørighet til arbeidsplassen med Viva Connections

Dette er en landingsside innlemmet i Teams og målet er at den skal være inngangsporten til din digitale arbeidsplass. Her kan du som ansatt få tilgang til interne nyheter, lenker til verktøy, ressursgrupper og fellesskap. Innholdet kan tilpasses ulike roller slik at du kun ser det som er nyttig for deg og dine arbeidsoppgaver.

Viva topics – finn informasjonen du trenger, når du trenger den

Viva Topics bruker kunstig intelligens (AI) for å hjelpe deg å utnytte kunnskapen som allerede finnes i organisasjonen. Og den presenterer informasjonen der du er – du trenger ikke søke. Selv om Topics benytter kunstig intelligens er det flere muligheter for å være med å styre emnene manuelt også.

power-bi
power-automate

Viva Learning – lær der du er

Viva Learning skal bidra til å gjøre læring til en naturlig del av dine daglige oppgaver. Her får du tilgang til all opplæring du trenger, og mulighet til å holde deg oppdatert faglig. Man får opp eget internt læringsinnhold sammen med innhold fra LinkedIn Learning, Microsoft Learn og andre tredjepartsleverandører

Skap balanse med Viva Insights

Insights kommer i tre ulike «nivåer». Insights for enkeltpersoner gir deg personlig informasjon om hvordan arbeidsdagen din er strukturert. Insights for overordnede viser hvordan ulike team arbeider. Mens, Insights for bedriftsledere gir innblikk i arbeidsmønstre og trender på tvers i organisasjonen.

power-bi-phone
quote

Viva implementeres i den Microsoft 365 løsningen du allerede har, og oppleves som en forlengelse av Teams!

Bestill nå:

Kartlegging­sworkshop

team-smiling

Pris 15 000-, ​

Etter at vi har hatt en kartleggingssamtale (ca 1–2 timer) og skissert opp deres behov, har vi mulighet til å skreddersy en heldagsworkshop for deres bedrift.

 

– Her vil vi gå i dybden på behov, arbeidsprosesser, bransje etc.

 

– Det utarbeides et løsningsforslag og en POC (Proof of Concept)

 

Videre framdrift (prises spesifikt):

  • Workshop nr 2 ved behov
  • Produksjon​
  • Evaluering av gevinst/nytt​
  • Eventuelle endringer i løsning
  • Forvaltning/support

Bestille Workshop

Hans-Christian

Kjenner du deg igjen? Ta kontakt.

• Jeg er interessert i Viva, og ønsker å lære mer om det grunnleggende.

• Jeg har allerede Microsoft 365, og ønsker hjelp til å implementere Viva.

• Jeg har allerede tatt i bruk Viva og ønsker hjelp med tilpasning av løsningen til mine behov.

• Jeg trenger å lære mer om hvordan min bedrift kan bruke Viva på best mulig måte.

Hans-Christian

Løsningsselger

Kontakt oss

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner