oval-gradient

Lær deg analyse på en dag!

1 Dag/er

Jeg vil bli med!


Sett av en dag til Point Taken og Microsoft. I retur får du kunnskap om hvordan hente innsikt fra rådata på minutter. Det fører til bedre faktabaserte beslutninger på tvers av virksomheten.

Les bloggposten “Innsikt som setter fart på karrieren”

Workshopen gjennomføres i samarbeid med eksperter i Microsoft, og i teknologi-gigantens flunkende nye inspirasjonssenter på Bjørvika. Opplegget baserer seg på beste praksis i hvordan hjelpe mellomstore og store virksomheter med digital endring. Kostnaden per kurs er kun 15.000 kroner (til sammen, ikke per deltager).

Arrangementene er rettet mot «ikke-teknologer» og baserer seg på Microsofts Power BI verktøy. Dette lar deg sette opp sanntids-dashboard som gir innsikt fra bedriftens ulike datakilder, presentert på en brukervennlig måtte, og tilpasset alle typer skjermer. Det er derfor egnet de som «gjør jobben»; de som skal analysere og rapportere på data.

Etter endt workshop har deltagerne bedre forståelse for:

  • Hvordan koble til, importere og sette sammen data fra ulike kilder
  • Hvilke regler som skal settes opp, og hvordan bestemme måltall (KPI-er)
  • Brukervennlige visualiseringsverktøy som er enkle å bruke og forstå
  • Hvordan bygge slående rapporter
  • Deling av rapporter, i- og utenfor bedriften

Det er en fordel om deltagere har med egne data, i en CSV eller Excel fil. Dette fordi dere avslutningsvis skal få utvikle deres egne rapporter under kyndig veiledning fra instruktørene. Alle som deltar får gratis tilgang til smarte verktøy, der man på 30 dager kan lære seg å lage visuelt slående rapporter.

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner