Innsikt som setter fart på karrieren

Man behøver ikke være IT-ekspert for å klare å hente innsikt fra data. Vår workshop gir store og varige fordeler til de som jobber mye i Excel.  

Digital utvikling og -endring kan nå gjennomføres uten å måtte vente på at IT-avdelingen får frigjort tid. For å vise hvor enkelt det er, tilbyr vi skreddersydd opplæring i hvordan raskt sette opp smarte løsninger for analyse og innsikt med Microsoft-verktøyet Power BI.

– De som legger til rette for dette vil endre forventninger innad i egen bedrift, og får potensielt «helte-status» blant ledere og kolleger i lang tid fremover, sier fagekspert på innsikt og analyse Thomas Sandsør i Point Taken.

Best av alt:  Opplæringen er for «ikke-teknologer».

Analyseekspert på rekordtid

Selv om workshopen gir mest verdi til de som allerede har Microsoft-løsninger i bedriften, er det ikke et krav. Det viktigste er at man innser behovet for å finne smartere fremgangsmåter i en arbeidsdag der kravene øker og tilgjengelig tid minsker.

– Vi har levert flere slike samlinger, og tilbakemeldingene er svært gode. De fleste blir overrasket over hvor lett det er å bli analyse-ekspert. Man må nesten oppleve det for å tro det, sier Sandsør.

Det faglige opplegget gjennomføres i Microsofts nye inspirasjonssenter i Bjørvika i Oslo, på en tid/dag som er gunstig for deg og dine kolleger.

Slik gjennomføres kursene

Det faglige opplegget starter med at alle får hjelp til å sette opp sitt eget demo-miljø. Deretter kjører instruktørene gjennom en «steg for steg» prosess som det tar en hel dag å fullføre.

– Etter endt workshop har de mye bedre forståelse av mulighetene. De kan sette opp ting selv, forstår kraften i de smarte tjenestene , og får med seg «labben» hjem for videre testing, sier Sandsør.

– De skjønner at det er kult, og at det er kort vei frem til nye muligheter. Derfor kan også fagekspertene stille langt mer kvalifiserte spørsmål til egen IT-avdeling, og/eller leverandører.

Han presiserer at man ikke blir teknolog på en dag, men vil forstå mulighetene i ny teknologi, og innse at det kan være enklere enn man tror å lykkes med det som før var forbeholdt bare de største bedriftene.

– Instruktørene tar utgangspunkt i norske erfaringer, og kan bruke eksempler fra de aller fleste bransjer. Dette gir store fordeler for alle bedrifter, uansett størrelse, sier Sandsør.

Raskt i gang med business intelligence

Han fremhever at dette er en svært kostnadseffektiv måte for å evne å ta bedre beslutninger.

– Med Power BI får man dataene fra egne kilder opp i lyset, også de ubehagelige sannhetene som det bør tas beslutninger rundt, sier Sandsør. 

Målgruppen for workshopene er alle som jobber i Excel, data og/eller har behov for innsikt i data. står fritt til å ta med inntil 10-12 deltagere fra virksomheten.   

– Vårt mål er å gi inspirasjon og innblikk i muligheter. Deltagerne kan etter workshopen gjøre mye mer selv, og terskelen er overraskende lav for å komme i gang, avslutter Sandsør.

Les mer om analyse på en dag her

 

Relaterte artikler

2
Hvordan finne informasjon i en Canvas App med Copilot
Blog
cyber security concept and internet privacy data protection Mode
Sikre sensitive dokumenter med Microsoft Purview
Blog
01-edge
Sjekk ut den nye måten å «google» på!
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner