Bli kjent med Anders!

Anders Folkestad er en del av Point Taken sitt voksende Power Platform miljø. Han har tidligere jobbet som konsulent i EY og opparbeidet seg god erfaring innen Data & Analyse og Automatisering.

Les mer om Anders sin tid i Point Taken, hva han driver med på jobb for tiden og hvordan han trives.

Anders Folkestad in Point Taken
Anders Folkestad Spiller Golf

Fortell litt om deg selv

Jeg har vokst opp på Nordberg i Oslo, rett ved Sognsvann. Startet tidlig med å spille fotball, men det var golfen som det ble fokusert på gjennom ungdomsårene. Jeg tok min Bachelor i Finance på BI i Oslo, for så å dra utenlands og gjennomføre MSc i Finance i London på Cass Business School, nå kjent som Bayes Business School.

Hvordan har du utviklet deg i Point Taken?

I Point Taken har jeg fått lov til å ta mer eierskap til oppdragene jeg jobber med. Og med kunder som er i konstant utvikling og ønsker å fornye og modernisere seg, får jeg også ta i bruk det siste Microsoft har å by på.

Anders Folkestad Working in Point Taken

Hva motiverer deg mest i arbeidshverdagen?

Det som motiverer meg mest er å jobbe sammen med dyktige ansatte, samt å få jobbe med ny teknologi som bidrar til å levere det beste produktet til våre kunder. Jeg liker å tilegne meg ny kunnskap og har siden jeg startet tatt flere sertifiseringer innenfor Microsoft-universet.

Anders Folkestad with Microsoft

Har det skjedd noe spennende på jobb den siste tiden?

Point Taken vant Årets Modern Work pris for tredje året på rad, som er helt rått!
Julian Rasmussen, en av våre Seniorkonsulenter ble nylig tildelt MVP tittelen innen Sikkerhet og Point Taken innehar nå hele 3 Microsoft MVP’er innen Sikkerhet, Dynamics 365 og Microsoft 365.

Point Taken har flyttet inn i nyoppussede lokaler midt på Karl Johan, som passer oss veldig godt da vi ønsker å være i nærheten av våre kunder.

I januar påbegynte jeg et nytt prosjekt hos en kunde som ønsket å utnytte Power Platform på en mer omfattende måte. Min aktive innsats har vært rettet mot utviklingen av en Environment Strategy og en Governance-modell. Disse tiltakene har bidratt til å gi meg som utvikler et mer helhetlig bilde av Power Platform, samt å identifisere de mest effektive bruksområdene. Videre vil dette styrke kundens evne til å være enda mer fremtidsrettet.

Hvordan trives du i Point Taken?

Helt fantastisk! Jeg ble ekstremt godt tatt imot da jeg startet og gleder meg til reisen videre med selskapet. Vi hadde en flott tur til Paris og Chantilly i fjor høst. Dette er en årlig tur som endrer destinasjon hvert år. I september skal vi til Edinburgh, som jeg ser veldig frem til.

I Point Taken ønsker vi at alle skal få et godt innblikk i hva dine kollegaer jobber med, så en gang i måneden gjennomfører vi fagkveld der vi deler kunnskap og erfaringer fra prosjekter vi har jobbet på. Det hender dette også er kombinert med en sosial aktivitet, og vi avslutter gjerne med pizza og noe å drikke.

Anders Folkestad with Friend

Og til slutt – Hva er drømmen din karrieremessig?

Har lyst til å si at det vet jeg ikke helt enda, men jeg trives utrolig godt som konsulent for jeg får lære utrolig mye om ulike industrier og får et innblikk i flere ulike bedrifter.

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner