oval-gradient

Dynamics 365 CRM

Et økosystem som sikrer at du jobber smart med nysalg og kundepleie.

Dynamics 365 Økosystem

Dynamic 365 er et økosystem for deg som ønsker å lykkes med å tiltrekke de riktige kundene, vinne salget og beholdet dem.

 

Med «Customer insight» kan du samle data som gir innsikt i eksisterende kundebase og potensielle kunder. Denne dataen kan blant annet brukes i marketing modulen, som sørger for målrettet markedsføring og godt samarbeid mellom salg og marked. I salgsmodulen får selgerne verktøyet de behøver. Og med customer service sørger du for å sette kundeservice i system slik at du beholder kundene. Dette og mye mer får du i Dynamics 365 sitt økosystem.

dynamics365-graph
tiril-meeting

Dynamics 365 Sales

Gi selgeren et system som er enkelt tilgjengelig overalt på alle enheter, samtidig som sikkerheten til bedriftsdata er ivaretatt. Ved å sette salg i system, minimerer du tilfeldigheten av å lande nye kunder. Repeter en vinnende oppskrift gang på gang slik at du øker kundemassen og tilfredsheten. Når kunden opplever et ryddig salg, vil de starte kundereisen med en større trygghet til deg som leverandør.

Dynamics 365 Marketing/Customer Insights – Journeys

Driv trafikken inn til dine hjemmesider med inbound marketing, slik at kundene modnes før de tar kontakt. Når selger mottar et lead er det ikke et kaldt lead, men en kunde som har vist en riktig interesse for hva dere kan tilby. En god marketing strategi vil forbedre opplevelsen til kundene, samt gi selgere en varmere liste å ringe på.
dynamics365-screens
looking the laptop

Dynamics 365 Customer Service

Vær tilgjengelig for kunden der DE er. Kundene har nye behov, og mail support er ikke det eneste du må tilby. Med Dynamics 365 kan du tilby gode løsninger for MinSide, Chat og SocialMedia hjelp. Velg riktig strategi for din bedrift, for å nå kundene deres.

Dynamics 365 Customer Insights

Dynamics 365 for Customer Insights gir deg verktøyene for å bygge en helhetlig visning av kundene dine ved å samle, analysere og forstå data fra ulike kilder. Plattformen lar deg utforske kundedata, identifisere mønstre og levere en personlig og relevant kundeopplevelse.

dynamics365-woman-use-laptop

Dynamics 365 Field Service

Dynamics 365 for Field Service gir deg verktøyene du trenger for å administrere, planlegge og optimalisere felttjenestene. Plattformen lar deg effektivt koordinere ressurser, forbedre planleggingen av feltarbeidet og tilby enestående service til kunder.
half-oval-overlay

Se hvordan vi jobber

Play Video about jobber-image
quote

“Point Taken gikk i dybden rundt hele verdikjeden sine utfordringer, og Dynamics er nå i sentrum av alle arbeidsprosesser”

mikael-olsen

Mikael Osen

CEO i Bravo

CRM-konsulenter med lang erfaring

Vi gir råd, konfigurerer og tilpasser din CRM-løsning til ditt behov i henhold til retningslinjer fra Microsoft. Vi kan CRM både i skyen og på server på bakken. Og vi kan de ulike modulene.

 

Vi har konsulenter med MVP status (Microsoft Most Valuable Proffesionals), som har lidenskap og drive for å finne de beste CRM løsningene sammen med deg som kunde.

person happy
Tomas Holseth

Kjenner du deg igjen? Ta kontakt.

  • Jeg er interessert i CRM, og ønsker å lære mer om det grunnleggende.
  • Jeg har allerede CRM, og ønsker hjelp til å implementere løsningen.
  • Jeg har allerede CRM, og ønsker hjelp med utfordringer i løsningen.
  • Jeg trenger å lære mer om hvordan min bedrift kan bruke CRM på best mulig måte.

Tomas Holseth

Salgsansvarlig Dynamics 365/Power Platform

Kontakt oss

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner