oval-gradient

Power Platform

Microsoft Power Platform er fremtiden for bedrifter som ønsker å ta beslutninger basert på innsikt i sine egne data. Ved hjelp av Power Apps, kombinert med Power Automate (Flow) kan du automatisere og utføre oppgaver med færre tastetrykk. Med Power BI får du bedre oversikt over nøkkeltall og kan dermed ta bedre beslutninger raskere.

 

Plattformen er tilgjengelig for alle uten utviklerkompetanse og du kan:

  • Raskt og enkelt å lage avanserte dashboard med innsikt fra bedriften
  • Kartlegge og digitalisere forretningsprosesser uten kode
  • Automatisere og forbedre interne arbeidsprosesser
  • Knytte sammen Microsoft 365 og Dynamics 365 – utløse potensialet!

Microsofts Power Platform henter ut data fra Microsoft sine forretningsløsninger slik at du får mer valuta for dine investeringer.

Point Taken HD

Vil du lære mer? Book en workshop

Vi tilbyr to workshoper, «App på en dag» og «Dashboard på en dag». Workshopen gjennomføres i samarbeid med eksperter fra Microsoft, og i teknologigigantens flunkende nye inspirasjonssenter på Bjørvika. Kostnaden per kurs er kun 15.000 kroner (per bedrift, ikke per ansatt).

Opplegget baserer seg på beste praksis i hvordan hjelpe mellomstore og store virksomheter med digital endring. Arrangementene er rettet mot «ikke-teknologer» og baserer seg på Microsofts Power Apps verktøy. Alle som deltar får i etterkant gratis tilgang til smarte verktøy der man i en periode kan teste ut sine nye ferdigheter.

Her lærer du å lage skreddersydde applikasjoner for de ulike forretningsprosessene (uten koding), og å distribuere disse sikkert i bedriften.

Her lærer du å sette sammen data fra ulike kilder, sette opp regler og KPIer, visualisere date, bygge rapporter og distribuere disse sikkert i- og utenfor bedriften.

Dette er en 3 dagers workshop hvor du vil få en innføring i og opplæring i praktisk bruk av Microsoft Power Platform. Kurset inneholder en gjennomgang av Power Apps, Power Automate, og Power BI.

Power Platform inkluderer

power-apps

Power Apps

Lag apper som gjør din arbeidshverdag mer effektiv, uten å skrive en eneste kodelinje. Ved hjelp av Power Apps kan du automatisere manuelle prosesser og hente inn informasjon fra et bredt utvalg kilder. Dermed kan du i løpet av kort tid lage en app som forenkler en prosess i din bedrift.

Power BI

Power BI gir bedre tilgang til og evne til å forstå data som grunnlag for strategiske beslutninger. Virksomheter lagrer mer data enn noen ganger før, og det er derfor viktig å finne riktige verktøy som kan hjelpe deg å forstå hvilke data som lagres, og hva de kan brukes til. De som forstår sine data best kan ta bedre beslutninger enn sine konkurrenter.

power-bi
power-automate

Power Automate

Med Power Automate kan du effektivisere repeterende og tidkrevende manuelle oppgaver slik at du kan fokusere på det som er viktigst. Dette kan du gjøre uten å ha noe kunnskap innen programmering. Du kan bygge inn arbeidsflyter i alt fra enkeltoppgaver til store systemer.

Kundesuksesshistorie: Leger uten Grenser

Leger uten Grenser (MSF) trengte en løsning for å kunne gjennomføre målinger av levevilkår i land de skulle etablere seg i. Målingene skulle gi et grunnlag for hvilke lønnsnivåer som var forventet i ulike yrkesgrupper som leger, sikkerhetsvakter eller vaskepersonell. Tidligere ble disse målingene gjennomført som fysiske intervjuer rundt om i verden, og sammenstillingen av data var en lang manuell prosess.

 

Ved bruk av Power Platform utviklet Point Taken en løsning som sørget for at deres ansatte ute i felt raskt kunne hente inn informasjon om hva det kostet å gjøre bistandsarbeids i de ulike landene verden over. Vi utviklet en applikasjon som samlet alt av informasjon i en sentralisert base og gav umiddelbare resultater etter at intervjuene ble logget.

Medecins san frontieres leger uten grenser logo

Hjelp kan ytes raskere​

Ved å automatisere prosessene sparer Leger uten Grenser månedsvis i manuelt arbeid per land. De kan nå bruke mindre tid på rutineoppgaver, og mer tid på meningsfulle oppgaver som kan hjelpe organisasjonen. ​

Raskere beslutningsstøtte​

Med all informasjon samlet i en sentralisert base har de ansatte et globalt overblikk over dataene. Dermed kan beslutninger tas raskere med mindre risiko for feil. ​

Kostnader holdes under kontroll​

Alt i alt bidrar bedre overblikk over data, besparelser i manuelt arbeid, og mindre risiko for feil, til at kostnader holdes under kontroll. I tillegg har andre hjelpeorganisasjoner tilgang til innsikten gratis. ​

Hvorfor Point Taken?

Point Taken er årets Modern Work partner og Advanced Specialist på Modern Work. Vi kjenner Microsoft porteføljen og vet hvilke muligheter som ligger i løsningene. Med Power Platform kan vi hjelpe dere på egenhånd å bygge løsninger uten bruk av kode. Dette gir forretningsmessige resultater gjennom å samle inn og analysere data på tvers av fagsystemer, bygge smarte løsninger og automatisere prosesser.

power-platform

Vi kjenner systemene​

Vi er eksperter på hele Microsoft plattformen og kan hjelpe deg å bygge komplette forretningsløsninger basert på beste praksis

Vi setter oss inn i din virksomhet​

Vi i Point Taken med våre eksperter (MVP’s) tar oss tiden til å forstå din virksomhet, og hvilke løsninger som vil gi deg best verdi.

Vi sikrer brukeradopsjon​

Suksess er avhengig av at deres brukere tar i bruk løsningene. Vi i Point Taken har som Microsoft Fast Track Partner et kompetanseløp som sikrer din bedrift god brukeradopsjon.

Tomas Holseth

Kjenner du deg igjen? Ta kontakt.

• Jeg ønsker å bruke data strategisk
• Jeg ønsker å automatisere oppgaver
• Jeg er interessert i mulighetene som ligger i Power Platform
• Jeg ønsker å lage apper tilpasset bedriftens prosesser

Tomas Holseth

Salgsansvarlig Dynamics 365/Power Platform

Kontakt oss

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner