oval-gradient

Azure

Tjenester og plattform i skyen
Azure er en stadig større samling av integrerte skytjenester som utviklere og IT-ansatte bruker til å utvikle, distribuere og administrere applikasjoner via det globale datasenternettverket.

Azure er skyen du kan stole på

95% av Fortune 500-selskapene har tillit til Microsoft-skyen. Azure møter krav til samsvar for de aller fleste virksomheter også offentlige. Azure er alltid oppdatert for å beskytte dine data mot inntrengere og andre trusler. Du eier og kontrollerer dine data i skyen.

cloud-lock
intelligente-apper

Intelligente apper

Azure tilbyr et omfattende sett med tjenester, infrastruktur og verktøy for å utvikle opplevelser basert på AI. Det inkludert boter som samhandler på naturlig måte med brukerne og innebygde avanserte analyseverktøy. Dette gir deg mulighet til å bygge inn kunstig intelligens i din virksomhets egne løsninger.

Skalerer

Azure gir deg muligheten til å starte i det små og utvide med flere tjenester etter hvert som behovene melder seg. Azure egner seg for små virksomheter, men også for globale selskaper. Du kan oppnå global skalering på et nettverk av over 200+ datasenter spredt ut over verden. Det bygges stadig nye datasenter rundt om i verden og i 2019 fikk Norge to Azure datasenter.

skalerer

Cloud Control

Cloud Control er en tjeneste utviklet for å sikre «best practice» i et skymiljø som stadig er i endring. Gjennom en Microsoft Teams app får du fullstendig oversikt over ditt skymiljø med anbefalinger, varsler og alarmer. Du trenger ikke lenger å forholde deg til mange forskjellige portaler, noe som gjør det enklere å holde seg oppdatert og ta tak i mulige endringer for å sikre «best practice».  

Våre tjenester inkluderer blant annet:

  • Generell rådgivning på plattformen
  • Monitorering
  • Kostnadskontroll og lisenshåndtering
  • Utvikling av tjenester for Azure
tjenester-illus
quote

“Already in the first PT control-Reviews we have made major changes that have resulted in cost-saving, and not at least elevated our security”

Kristian Mikalsen

CTO, FourPhase AS

Azure-konsulenter med lang erfaring

Vi gir råd, konfigurerer og tilpasser din Azure-løsning til ditt behov i henhold til retningslinjer fra Microsoft. Spar penger ved å rådføre deg med en av våre Azure-eksperter. Sammen med kunden, finner vi den beste løsningen som er i tråd med deres IT-strategi.

mvp
martin

Kjenner du deg igjen? Ta kontakt.

• Jeg er interessert i Azure, og ønsker å lære mer om det grunnleggende.

• Jeg har allerede Azure, og ønsker hjelp til å implementere løsningen.

• Jeg har allerede Azure, og ønsker hjelp med utfordringer i løsningen.

• Jeg trenger å lære mer om hvordan min bedrift kan bruke Azure på best mulig måte.

Martin Wiborg

Salgsansvarlig Azure

Kontakt oss

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner