Julehilsen fra Point Taken

Rune

 

Nå er det jul og jeg håper at alle kan få være sammen med familien sin i en hyggelig julehøytid. Det gjelder nok dessverre ikke alle i en tid med oppblomstring av smitte og karantenekrav, og da blir det ekstra viktig å ta vare på hverandre. Slik har også dette året vært i en hybrid hverdag med hjemmekontor til og fra. 

Til tross for «vaksinefronter» er jeg stolt av hvordan de aller fleste står sammen når det drar seg til. Det gjelder også de ansatte i Point Taken, som sammen med våre kunder har levert ett fantastisk år med topp resultater på alle plan. 

Vi har et veldig godt samarbeid med Microsoft og er stolte over at vi igjen mottar prisen som Årets Microsoft parter i veldig tøff konkurranse. Prisen «Årets Teams Solution Partner» er på mange måter skapt sammen med våre kunder, og alle de 100 000 brukerne vi har løftet til Teams. 

 

2021

 

Det var ekstra hyggelig i år med en «Reconnect» samling med alle ansatte, og det var spesielt stas å treffe nye ansatte ansikt til ansikt for første gang. Noen hadde faktisk jobbet hos oss i over et år. Vi rakk også julebord i Kristiansand og Oslo med ansatte og deres partnere før landet stengte igjen.  

 

 

Vi gleder oss til 2022 hvor vi skal treffes i nye flotte lokaler i både Kristiansand og i Oslo. Her ønsker vi velkommen til flere flinke folk som vil trives i et spesialist miljø, omgitt av likesinnede kolleger og søstre i NOVA Gruppen. 

Jeg har troen på 2022 og ønsker alle God Jul og Godt Nytt År! 

Relaterte artikler

bilde (11)
Microsoft Copilot: Nå med norsk språkstøtte
Blog
IMG_0823-kopi
Vi er Solution Partner for Microsoft Cloud!
Blog
cyber security concept and internet privacy data protection Mode
Sikre sensitive dokumenter med Microsoft Purview
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner