Julehilsen fra Rune

Når renten akkurat har gått opp et knepp til og strømprisene beveger seg med kulden, sender jeg denne julehilsenen til våre venner. Vi savner en “normal jul”, men våre tanker går fortsatt til de som lider i krig. Årets julegave fra oss i Point Taken går til UNICEF og barna i Ukraina.

På jobben er det mye å glede seg over, med en teknologisk utvikling vi ikke har sett maken til siden lanseringen av internettet til folk flest på 90-tallet. Kunstig intelligens (KI) har i løpet av dette året blitt den viktigste driveren for innovasjon og nye forretningsløsninger. De som evner å ta i bruk KI raskt og sikkert får betydelige konkurransefortrinn og blir fremtidens vinnere. Vi jobber nå for fullt med å gjøre flere av våre kunder klare til å gjøre nettopp dette.

Tross globale utfordringer og krevende tider har det vært et godt år for Point Taken. Vi ble overveldet av glede og stolthet over å ha blitt utnevnt til årets Microsoft-kompetansepartner under deres Partner Awards i september. Prisen representerer ikke bare vår forpliktelse til kvalitet, men også innsatsen til alle ansatte på tvers av våre kompetanseområder. Så langt i år har Point Takens ansatte oppnådd imponerende 75 Microsoft-sertifiseringer! Denne anerkjennelsen var et bevis på vårt engasjement for kontinuerlig vekst og evne til å levere førsteklasses tjenester til våre kunder.

F.v. Finn Urianstad Microsoft, Geir Allan Hove NOVA, Martin Wiborg, Rune Tangen, Kristine Steidel Microsoft Hans Christian Aabel.

På slutten av året ble vi også valgt som en av få Microsoft Jumpstart-partnere i Norge og gleder oss til å rulle ut Microsofts KI-løsning Copilot med gamle og nye kunder.

Riktig God Jul!

Med vennlig hilsen Rune

Relaterte artikler

bilde (11)
Microsoft Copilot: Nå med norsk språkstøtte
Blog
Copilot2
Fra søk til innsikt
Blog
seminar-copilot-banner
Oppdag Microsoft Copilot: Tre ting å huske på
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner