Julehilsen fra Rune!

Nå er det jul og vi gleder oss til å være sammen med de nærmeste i et fritt og ganske trygt Norge. Våre tanker og årets julegave sender vi til krigens ofre i Ukraina med et varmt ønske om snarlig fred.  

Trusselnivået fra øst har økt og beredskapen er hevet på flere områder hos våre kunder. IT-sikkerhet tas nå på alvor og vi har mange oppdrag med å sikre virksomhetskritiske løsninger, for både private og offentlige virksomheter. For å være i forkant av trusler og være gode rådgivere for våre kunder, må vi til enhver tid holde oss oppdaterte og bygge spesialistkompetanse. Vi er derfor stolte av at vår seniorkonsulent Julian Rasmussen nylig ble kåret til Microsoft MVP innen Sikkerhet. 

Julian Rasmussen, seniorkonsulent og MVP innen sikkerhet.

Azure Kontroll – vår suksessatsning i 2022

Vi opplever også økt etterspørsel etter å få kontroll på data og skytjenester. Nye tjenester, som vår løsning Azure Kontroll, sikrer bruk av Azure etter «best practice». Odd Daniel, vår leder for Azure kontroll, sier at kundene setter stor pris på at vi håndterer dette, slik at de kan fokusere på produksjon. Mikael i Fourphase er en av de som virkelig har fått verdiskapning av Azure Kontroll. «Allerede i de første «AZK-Reviews» har vi gjort store endringer som har gitt kostnadsbesparende effekt, og ikke minst forhøyet sikkerhet», forteller han. 

Hvordan ble 2022 og hva tror vi om 2023? 

Vi startet året med et høythengende mål vi kalte 50/100: 50 ansatte og 100 mill. Det er en betydelig vekst, og i et så spesielt år som 2022 er det ekstra motiverende å nå målet. Vi har fått 13 nye dyktige konsulenter og åpnet to nye kontorer i Halden og Arendal. Vi har også flyttet inn i et flott NOVA HOUSE i Karl Johans Gate, og fått nytt og større kontor i Kristiansand.

Takk til alle kunder og partnere som stoler på oss, utfordrer oss, og bidrar til vår vekst!

Fra innflyttingsfesten i NOVA House.

Årets firmatur gikk til Paris og Champagne med et stort og hyggelig følge med ansatte og samboere. Vi koste oss masse og feiret å være sammen igjen etter pandemien. Dette er en veldig fin tradisjon som også samboer/partnere sier at de setter stor pris på, så den vil vi opprettholde uansett hvor mange vi blir.

Den gode stemningen ble toppet av at vi veldig overraskende fikk Årets Microsoft Modern Work Partnerpris for tredje år på rad, i konkurranse med alle dyktige konsulenthus i Norge. 

Fra firmatur til Paris.

Til tross for noen mørke skyer i horisonten, opplever vi ikke at våre kunder stanser videreutvikling eller planlagte prosjekter. Det er tydelig en bred oppfatning om at sikker digitalisering er det beste verktøyet for å møte tøffere tider, med bedret effektivitet og konkurransekraft. Våre bøker er fulle og vi jakter stadig på flere flinke ansatte som vil bli med på veksten i 2023. 

Vi sender en stor takk til våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere, og ønsker dere alle en riktig god jul og ett godt nytt år.

Med vennlig hilsen Rune!

Rune Tangen, daglig leder i Point Taken.

Relaterte artikler

Copilot2
Fra søk til innsikt
Blog
Microsoft partner
Julehilsen fra Rune
Blog
seminar-copilot-banner
Oppdag Microsoft Copilot: Tre ting å huske på
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner