Office 365 blir tilgjengelig i norske datasentre

15 April 2020, ble Office 365 og skyplattformen Azure tilgjengeliggjort i norske datasentre hos Microsoft. Dette henger sammen med et stadig fokus på moderne arbeidsplasser med muligheter for sanntidssamarbeid og skydrevet intelligens.

Point Taken er eksperter på digital samhandling, og tilbyr rådgivning og konsulenttjenester på alle Microsoft sine sentrale skyløsninger. Vi er stolte vinnere av Microsoft Partner of the Year for Modern Workplace, og en av deres høyest sertifiserte gullpartnere. I forbindelse med lanseringen har vi tatt en prat med Microsoft rundt Office 365 og moderne arbeidsplasser.

 

I denne videoen beskriver Tomas Holseth, salgssjef i Point Taken, hva en moderne arbeidsplass innebærer, samt hvilken betydning moderne samhandlingsverktøy har for Point Taken. Han forklarer hvordan vår kompetanse på digital samhandling kom til stor fordel da alle i midten av mars ble satt på hjemmekontor, og hvordan vi blant annet har bistått Leger uten grenser og Espiragruppen med å jobbe mer effektivt digitalt.

Fordeler med datasentre på norsk jord
Tidligere har alle filer og data vært lagret på datasentre rundt om i Europa. Ved å flytte dataene til Norge, trenger du ikke lengre bekymre deg for hvor de er lagret. I tillegg kan du være helt trygg på at de er lagret i henhold til norsk lov. Dette medfører at offentlige organisasjoner som sitter på sensitiv og konfidensiell data, og som har strenge regler for datalagring, endelig kan gjennomføre sitt skyløft.

Ønsker du å komme i gang med Office 365 i skyen? Ta kontakt med oss!
Point Taken gir råd, konfigurerer og tilpasser din løsningen til ditt behov i henhold til retningslinjer fra Microsoft. Sammen med kunden, finner vi den beste løsningen som er i tråd med deres IT-strategi. Tar du kontakt med oss i dag, setter vi opp en kartleggingsworkshop hvor vi tar en vurdering av deres nåværende situasjon, setter opp en konkret plan og sender et løsningsforslag for veien videre.

Relaterte artikler

Copilot2
Fra søk til innsikt
Blog
Microsoft partner
Julehilsen fra Rune
Blog
seminar-copilot-banner
Oppdag Microsoft Copilot: Tre ting å huske på
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner