Sjekk ut den nye måten å «google» på!

Med lanseringen av Microsoft sin nye AI-drevne Copilot, kan man allerede nå ta i bruk den nye Bing Chat i nettleseren Edge. I tillegg til å tradisjonelt søke etter stikkord, kan man nå spørre med et menneskelig språk om noe man lurer på, og få svar basert på ulike treff på nettet, kombinert med din egen profil. Og det viktigste av alt: DU kan velge å eie dataene som samles inn, slik at de ikke blir delt videre til en tredjepart, noe Google og andre søkemotorer gjør.  

01-edge

En kraftig funksjon som har fantes en stund i Bing og Edge, er at du får treff i jobbrelaterte og private filer. Dette fordi du er automatisk logget inn i Microsoft 365, noe som ikke er tilfelle når man bruker andre nettlesere som f.eks. Google Chrome, Firefox eller Safari. 

Men nå har Microsoft innført en helt ny måte å søke på! Du kan selv ta i bruk den nye søketjenesten på denne adressen: https://www.bing.com/search?form=MY02AX&OCID=MY02AX&q=Bing+AI&showconv=1  

Visste du at du også kan skreddersy oppsettet av Edge til å ikke dele informasjon med tredjeparts annonsører? Sjekk ut innstillingene i nettleseren!

Relaterte artikler

Copilot2
Fra søk til innsikt
Blog
Microsoft partner
Julehilsen fra Rune
Blog
seminar-copilot-banner
Oppdag Microsoft Copilot: Tre ting å huske på
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner