Slik flytter du fra Workplace by Meta til Viva Engage – og setter brukerne i sentrum 

Meta legger ned Workplace, og dette kan virke som en utfordring. Men hva om jeg fortalte deg at dette er en gyllen mulighet til å oppgradere til noe langt bedre? Har du allerede en Microsoft 365 eller Office 365 – lisens, har du løsningen rett foran deg – Microsoft Viva Engage. Her er hvorfor du bør ta steget nå! 

Overgangen til Viva Engage – din nøkkel til forbedret samarbeid 

Hvorfor er Viva Engage det beste valget? 

  • Sømløs integrasjon: Viva Engage integreres perfekt med dine Microsoft 365-apper. Dette betyr at du kan legge inn samtaler på SharePoint-sider, bruke det på din Viva Connections-dashboard, og feste det i Microsoft Teams. Alt på ett sted, uten forstyrrelser! 
  • Alltid tilkoblet: Med Viva Engage og Microsoft Teams-appen på mobilen, holder teamet ditt seg oppdatert, uansett hvor de er. Si farvel til tapt produktivitet og hei til konstant engasjement. 
  • Kontinuerlige forbedringer: Microsoft stopper aldri forbedringene. Nye funksjoner som ‘Leadership Corner’ for lederengasjement og en egen ‘Answers’-fane for crowdsourcet informasjon gjør det enklere å få det du trenger, når du trenger det. 

Hva kan Viva Engage tilby deg? 

Nøkkelfunksjoner: 

  • Skap et sterkt fellesskap: Viva Engage muliggjør levende diskusjoner, gruppeopprettelser og deling av oppdateringer, akkurat som du er vant til fra Workplace by Meta. Men nå med enda flere verktøy for å holde samtalen i gang. 
  • Tilpass og integrer: Tilpass plattformen med tredjepartsapper fra Microsoft App Source, skreddersydd til dine spesifikke behov. Dette er ikke bare en erstatning; det er en forbedring. 
  • Avansert analyse: Bruk avanserte analyserverktøy for å forstå engasjementstrender og optimalisere kommunikasjonsstrategiene dine. Kunnskap er makt – og nå har du all den makten du trenger for å lykkes. 

Viva Engage = Employee Experience Plattform – Hva betyr det? 

Microsoft Viva, inkludert Viva Engage, er en del av en omfattende employee experience plattform (EXP). Dette er en samling av verktøy designet for å forbedre medarbeideropplevelsen ved å fremme engasjement, trivsel, læring og vekst. Viva integrerer kommunikasjon, kunnskap, læring, ressurser og innsikt i en sammenhengende plattform for å støtte medarbeiderne i alle aspekter av arbeidet deres. 

Engasjement og velvære: Viva Engage bidrar til å skape et engasjerende arbeidsmiljø hvor medarbeidere føler seg tilknyttet og støttet. Funksjoner som ‘Leadership Corner’ og Q&A-sesjoner muliggjør effektiv kommunikasjon med hele organisasjonen. 

Læring og utvikling: Plattformen gir enkel tilgang til læringsressurser, veiledning og oppfølging, slik at medarbeidere kan utvikle sine ferdigheter og vokse i sine roller. 

Kunnskapsdeling: Gjennom Viva Engage kan medarbeidere dele innsikt, ideer og løsninger, noe som fremmer innovasjon og samarbeid på tvers av organisasjonen. 

 

Hvordan kan Point Taken hjelpe deg til en sømløs overgang?  

Migrering til en ny plattform kan virke skremmende, men vi gjør det enkelt: 

  • Innsiktsfase: Vi kartlegger dine behov og bestemmer hva som skal flyttes. Hva finnes i dag? Hva er viktigst? Vi hjelper deg å finne svarene. 
  • Oppsett og konfigurering av Viva Engage. 
  • Effektiv og sikker migrering: Vi bistår med en rask og sikker dataoverføring. Alt håndteres i ditt Azure-miljø for full kontroll. 
  • Opplæring og støtte: Etter migreringen sørger vi for at teamet ditt er godt trent og klar til å utnytte Viva Engage fullt ut fra dag én. Nye funksjoner, beste praksis – vi dekker alt.  

 

Endringsledelse: For å sikre en vellykket overgang, tilbyr vi omfattende støtte rundt endringsledelse. Vi hjelper teamet ditt med å tilpasse seg den nye plattformen ved å identifisere og adressere eventuelle motstandsdyktige holdninger, tilrettelegge for åpen kommunikasjon, og implementere strategier som fremmer positiv adopsjon. Vi bistår deg med å sikre at endringen ikke bare er teknisk, men også kulturell, og at teamet ditt er forberedt på å maksimere fordelene med Viva Engage fra første dag. 

Gjør deg klar for fremtiden med Viva Engage 

Er du klar til å ta din digitale arbeidsplass til neste nivå? Med Viva Engage får du ikke bare en erstatter for Workplace by Meta, men en forbedret plattform som setter medarbeiderne i sentrum og fremmer et engasjert, produktivt og godt arbeidsmiljø.

Kontakt oss i dag for å starte din reise mot en bedre arbeidsplass med Microsoft Viva Engage! Ta kontakt med Hans-Christian 

 

Relaterte artikler

bilde (11)
Microsoft Copilot: Nå med norsk språkstøtte
Blog
Copilot2
Fra søk til innsikt
Blog
Microsoft partner
Julehilsen fra Rune
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner