Vi er årets modern workplace partner

Vi er stolte og ydmyke etter at vi nylig vant Microsoft Partner of the Year i den tøffeste kategorien Modern Workplace. Dette er en pris som tildeles Microsoft partneren som har størst suksess med modernisering av den norske arbeidsplassen gjennom markedsføring, salg og bruk av Microsoft 365. Det var tøff konkurranse med hele IT Norge, og en finale med veldig sterke konkurrenter. Fornøyde kunder, alle ansatte og partnere har bidratt til prisen, og det er vi takknemlige for.

Her mottar daglig leder Rune Tangen prisen, og deler litt rundt hvordan Point Taken har lyktes i det norske markedet.

Dette var Microsoft sin begrunnelse for at Point Taken vant prisen:

«Vinneren kan vise til et stort antall nye kunder, høy bruk på flere workloads hos sine kunder, gode referansehistorier og effektfulle markedskampanjer. De ligger hele tiden i forkant av utviklingen, de leverer moderne og fremtidsrettede løsninger og hjelper våres kunder å jobbe smartere digitalt. Vinneren er også kjent for å jobbe tett sammen med kunden for å finne rett teknologi til rett situasjon og for å løse komplekse problemstillinger som kunden står ovenfor. Og med sitt høye fokus på brukeradopsjon så sørger de for at sluttbrukeren hos kunden får en bedre og mer effektiv hverdag, ved å bruke de riktige Microsoft 365 tjenestene».

Ta kontakt med oss dersom du ønsker konsulentbistand!

Point Taken gir råd, konfigurerer og tilpasser din løsningen til ditt behov i henhold til retningslinjer fra Microsoft. Sammen med kunden, finner vi den beste løsningen som er i tråd med deres IT-strategi.

Kontakt oss

Relaterte artikler

Viva Engage Logo is displayed on a modern smartphone, enterprise social networking service that is part of the Microsoft 365 family of products, Microsoft, Yammer
Slik flytter du fra Workplace by Meta til Viva Engage – og setter brukerne i sentrum 
Blog
bilde (11)
Microsoft Copilot: Nå med norsk språkstøtte
Blog
Copilot2
Fra søk til innsikt
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner