Vi er Microsoft Teams Partner 2021

Under Microsoft Partner Awards i slutten av august ble Point Taken kåret til årets Teams Partner. Vi er veldig ydmyke og stolte over å ha mottatt denne prisen. Det siste året har vært en spennende reise og vi har løftet både nye og eksisterende kunder opp i Teams i et høyt tempo. Vi sender derfor en spesiell takk til våre kunder for tilliten, og alt vi har oppnådd sammen.

Å bli kåret som årets Teams Partner i konkurranse mot så mange dyktige partnere inspirerer oss til å jobbe målrettet videre. Vi ønsker å benytte anledningen til å gratulere alle finalister og vinnere av andre kategorier. Vi vil også takke Microsoft for prisen og det gode samarbeidet.

IMG

«Tusen hjertelig takk for den fenomenale innsatsen dere har gjort for å hjelpe norske virksomheter å forbedre seg, og modernisere seg i måten de jobber på. Vi i Microsoft har særlig lagt merke til de innovative løsningene dere har og måten dere har forenklet hverdagen for de ansatte på både møter og kommunikasjon. Alt dette har gitt økt produktivitet til deres kunder», forteller Dag Nyrud, Director Modern Work i Microsoft Norge

Image

Se video fra prisutdelingen hvor daglig leder, Rune Tangen, forteller om hvordan Point Taken har jobbet med Teams, og hva vi har oppnådd det siste året sammen med våre kunder.

Relaterte artikler

Copilot2
Fra søk til innsikt
Blog
Microsoft partner
Julehilsen fra Rune
Blog
seminar-copilot-banner
Oppdag Microsoft Copilot: Tre ting å huske på
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner