Vi er Solution Partner for Microsoft Cloud!

Som det eneste helnorske selskapet, har Point Taken blitt utnevnt av Microsoft som Solution Partner for Microsoft Cloud! Dette er en status vi setter svært høyt da det sier noe om vår innsats og ekspertise tvers av alle Microsofts løsningsområder.    

Fra venstre: Fredrik Andresen – Seniorkonsulent Point Taken, Ida K. Risjord – Prosjektleder og teamleder Dynamics Point Taken, Thomas Sandsør – MVP og leder Dynamics Point Taken, Karin Sørby – Director Global Partner Solutions & Innovation Microsoft, Rune Tangen – Daglig leder Point Taken, Tiril C. Tangen – Markedsansvarlig Point Taken, Martin Wiborg – Salgsansvarlig Azure Point Taken, Finn Urianstad – PDM Microsoft, og Kjetil Ødegaarden – CTO Point Taken.

Høsten 2022 innførte Microsoft endringer i partnerprogrammet sitt og introduserte Solution Partner-titler i stedet for de tidligere gull- og sølvkompetansene. Disse titlene er knyttet til Microsofts ulike løsningsområder, og inkluderer Business Applications, Digital and App Innovation, Security, Data and AI, Infrastructure, og Modern Work.  

For å få disse titlene kreves det at man møter en rekke krav innenfor kompetanse, prestasjon, og kundevekst. De ansatte i Point Taken har den siste tiden jobbet knallhardt for å oppnå disse kravene, og har tatt hele 45 sertifiseringer hittil i år!   

Som Solution Partner innenfor alle disse seks områdene har Point Taken nå blitt anerkjent av Microsoft med tittelen Solution Partner for Microsoft Cloud – en status som viser vår ekspertise på tvers av alle Microsofts løsningsområder.   

Hva betyr dette for oss og kundene våre?

Tittelen Solution Partner for Microsoft Cloud er et resultat av at vi har utrolig dyktige ansatte som tar nye sertifiseringer, holder seg oppdaterte på ny teknologi, og leverer god kvalitet til våre kunder. For Point Taken er de ansatte vår viktigste ressurs, og vi har kontinuerlig fokus på å utvikle deres kompetanse.  

Med tittelen Solution Partner for Microsoft Cloud kan Point Taken sine kunder være trygge på deres evne til å tilby løsninger som er skreddersydde til deres behov, samtidig som de utnytter det fulle potensiale i Microsoft plattform – Finn Urianstad, PDM Microsoft.  

Vi sender en stor takk til alle våre flinke ansatte og til Microsoft. Vi er superstolte!  

Relaterte artikler

Copilot2
Fra søk til innsikt
Blog
Microsoft partner
Julehilsen fra Rune
Blog
seminar-copilot-banner
Oppdag Microsoft Copilot: Tre ting å huske på
Blog
Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner