NOVA-familien

Vi har hovedkontor på Karl Johans gate 16 i Oslo og har derfor en unik mulighet til å skreddersy tverrfaglige team til ethvert prosjekt. Nova Consulting Group er representert i Norge, Sverige, Polen og Finland, og vi teller nå 600 konsulenter med en dyp og bred kompetanse for faget.

De andre selskapene er NovanetNovacareNorthern Beat, Novalab, Rocket, Egde, Epinova og Dekode. De svenske søsterselskapene våre er Epinova AB, PineberryInfunnel, Cloud NineFyr Agency og Singular Studios

Novanet

Novanet er et spesialistselskap innen applikasjonsutvikling og integrasjoner på Microsoft .Net -plattformen. For å kunne hjelpe kunder med komplekse løsninger og krevende utfordringer, har de samlet de beste utviklerne i et ekspertmiljø. De tilbyr utvikling, arkitektur, rådgivning.

Novacare

Novacare er det eneste ekspertmiljøet i Norge som er dedikert til å administrere, støtte, og vedlikeholde .Net-baserte løsninger. De tar et langsiktig ansvar for administrasjon og vedlikehold av applikasjoner og løsninger, enten det er skreddersydde .Net-applikasjoner, eller løsninger bygget på Contenful, Umbraco, Optimizely, eller Sanity.

Northern Beat

Northern Beat skaper brukeropplevelser som engasjerer, konverterer og begeistrer. De hjelper sine under med å lage verdiskapende kommunikasjonskonsepter og brukeropplevelser i digitale kanaler. Northern Beat tilbyr strategi, innholdsrådgivning, interaksjonsdesign, konseptutvikling, design, og brukertesting.

Novalab

Novalab er NOVA Consulting Groups inkubator og investeringsselskap. Inkubatorprogrammet retter seg først og fremst mot ansatte i selskapsgruppen som har idéer til nye produkter og tjenester, eller som har lyst til å forfølge egne gründeridéer.

Rocket

Rocket er eksperter på digital markedsføring og tilbyr rådgivning innen SEO, Google Ads, CRO, programmatisk, SoMe-annonsering og webanalyse. De hjelper også sine kunder med spesialistrekruttering og in-housing.

Egde

Egde er en strategisk digitaliseringspartner, med rådgivere og dynamiske team som spesialiserer seg innen både rådgivningstjenester og produktutvikling.

Dekode

Dekode er et kreativt digitalt byrå spesialisert innen WordPress. De hjelper kunder med å omforme forretningsstrategier til konkrete og målbare digitale løsninger.

Epinova

Epinova er spesialister på e-handel, nettsteder, og intranett i Optimizely CMS / Commerce. Takket være deres eksklusive fokus på Optimizely er de en av to Optimizely Premium Partner i Norge.

Epinova AB

Epinova Sverige er et digitalt byrå spesialisert på Optimizely plattformen. De utvikler nyskapende, skalerbare og effektive nett-løsninger som styrker bedrifter for suksess.

Pineberry

Pineberry er et av Sveriges ledende digitale markedsføringsbyrå. Med deres hjelp kan du nå nye kunder gjennom effektiv SEO og annonsering på Google, Facebook, Amazon, Instagram og YouTube. De tilbyr også konsulenttjenester innen webanalyse, konverteringsoptimalisering, programmering og innholdsproduksjon. Lokalisert i Sverige.

Infunnel

Infunnel er eksperter på Marketing Automation, Lead Management, og CRM. De bygger kundereiser som hjelper deg å lykkes i en digital verden, ved å kombinere teknologi, kommunikasjon, og læring.

Cloud Nine

Cloud Nine er et ledende svensk digitalbyrå, som er eksperter på utvikling av e-handelsplattformer, digitale løsninger, strategi, og design. De leverer digitale tjenester og e-handelsplattformer på løsninger som Litium, Storm, Centra, og Contentful.

Fyr

Fyr er et designbyrå som hjelper kunder med å skape positive opplevelser i den digitale interaksjonen med merkevaren. Med total experience design som strategi, skaper Fyr en sterkere merkevareopplevelse, som bidrar til økt lønnsomhet, intern stolthet, og lojalitet.

Singular Studios

Singular Studios er et strategisk merkevare- og designbyrå som hjelper selskaper med bærekraftig vekst. De tilbyr tjenester innen merkevarestrategi, strategisk design og utførelse, og bidrar til å utforme merkevarer med eksepsjonell tydelighet som gir økt konkurransekraft for sine kunder.

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner