BAHR

BAHR er et ledende forretningsadvokatfirma , lokalisert i Oslo med over 180 medarbeidere. BAHR ønsker å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen som også påvirker advokatbransjen og har kommet langt i arbeidet med effektivisering og digitalisering av arbeidsprosesser. BAHR ønsket en samarbeidspartner som kunne bistå i dette arbeidet.

Image-Bahr

Utfordringen

BAHR er en høykompetansebedrift med bred og dyp erfaring fra et stort antall oppdrag. Denne erfaringen benyttes kollektivt i hverdagen. Firmaet ønsket en ytterligere forbedring av sitt erfaringsarkiv slik at organisasjonens samlede kompetanse lett tilgjengelig gjøres for alle advokatene. I tillegg til denne plattformen, som på en intelligente måte skulle hjelpe de ansatte med å finne informasjon, ekspertise og innsikt, hadde BAHR også behov for å etablere en ny og moderne kommunikasjonsplattform som kunne bygge samhørighet og informere ansatte i på tvers av hele organisasjonen integrert i et nytt intranett.

 

Interne prosesser samsvarte dårlig med BAHR sitt ønske om å tilby ansatte en digital og friksjonsfri jobbhverdag.

Løsningen

Det nye erfaringsarkivet og det nye intranettet legger til rette for kompetansedeling på tvers av grupper, slik at kollektiv kunnskap kan utnyttes på en bedre måte. Advokatene kan samhandle og dele i sanntid, og det kan kommuniseres på tvers av kompetanseområder og prosjektgrupper. Den nye digitale løsningen, understøttet av en rekke funksjonelle forbedringer, gjør BAHRs advokater klare for en ny og effektivisert digital hverdag.

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner