All data i én og samme database

Juristenes Utdanningssenter (JUS), er juristenes og advokatenes læringsportal. De representerer fagekspertisen innenfor etterutdanning og kompetanseutvikling av jurister. JUS hadde mange systemer for å håndtere både arbeidsprosesser og kundereiser, og hadde behov for å samle systemporteføljen sin til færre applikasjoner. De hadde ett systemlandskap hvor hver applikasjon gjorde en god jobb, men ikke nødvendigvis sammen. 

Systemet som ble valgt var Dynamics 365. Det gav JUS mulighet til å samle data fra de forskjellige applikasjonene i én og samme database. Det gjelder alt fra påmeldinger til kurs, kursenes automatiserte kundereiser og informasjon som skal ut til forelesere. Alt ligger nå samlet på ett sted, slik at de bedre kan samhandle på tvers av avdelingene.


«Vi har jobbet veldig tett sammen med Point Taken gjennom hele prosjektet, og vi opplever at de har vært veldig lydhøre og veldig opptatte av at vi skal finne løsninger, selv når vi kommer med ting som avviker fra standarden. Det å forstå behovene våre, det å kunne tilpasse det til bransjen læring og etterutdanning, det har vært kjempe viktig. Og vi synes det har gått veldig bra», forteller Karen Lyche Oppegård, innovasjonssjef i Juristenes Utdanningssenter. 

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner