Sikkerhet i Microsoft 365

Self Storage Group ASA driver City Self Storage og OK Minilager. De er en ledende aktør innen oppbevaring og minilager i Skandinavia og holder til Norge, Sverige og Danmark. De tilbyr to ulike minilager konsepter og har totalt 170.000 kvadratmeter med leiebar minilager. De vokser seg stadig større med flere nye lager rundt om i Norden. Grunnet deres vekst, har de fått et økt fokus på sikkerhet, og ønsket i den forbindelse en sikkerhetsworkshop med Point Taken.  

lageralnabru-2
Privat_LagringCitySelf-Storage

Behov

Med dagens økning av antall dataangrep, ønsket Self Storage Group å sikre deres Microsoft miljø. Microsoft har kommet med mange sikkerhetsfunksjoner de siste årene, og det finnes utallige lisenser som gjør det vanskelig å velge riktig. Self Storage Group trengte derfor bistand til å kartlegge hvilke funksjoner de skulle ta i bruk, og hvilke lisenser de måtte ha.

Leveransen

For å komme i gang med sikkerhetsløftet ble det gjennomført en workshop for å kartlegge deres eksisterende situasjon, samt hvilke utfordringer de hadde. Basert på dette kunne Point Taken anbefale hvilke lisenser de burde ta i bruk for å dekke deres behov til lavest mulig kostnad.  

 

Point Taken lagde en rapport som inneholdt anbefalinger for veien videre. Denne har blitt brukt som utgangspunkt i arbeidet med å forbedre sikkerheten på Self Storage Group sin Microsoft Tenant. Point Taken sine konsulenter har bistått med å implementere ulike sikkerhetsfunksjoner som Anti Phishing, Conditional Access, og Defender for Endpoint.

Torstein Elvrum
Torstein Elvrum, Seniorkonsulent i Point Taken og en av de utførende konsulentene på prosjektet.

Videre har Self Storage Group hatt et fokus på å forbedre Microsoft Secure Score. Point Taken har bidratt der de ikke har hatt ledige ressurser eller kompetanse selv.

quote

"Det har vært god dialog helt fra første møte, og Point Taken har gjort det lett for oss å komme i gang med sikkerhetsløftet vårt. Vi har følt oss hørt og forstått underveis, og har hele tiden vært trygge på at Point Taken har ledet oss i riktig retning når det kommer til hva vi faktisk burde ta i bruk og hvilke lisenser som passer oss, til rett pris".

kristin

Henning Gravnås

CTO, Self Storage Group ASA.

Gevinst

Self Storage Group har nå gode sikkerhetsfunksjoner på plass som forhindrer Phishing angrep og «Brute–Force Attacks» (når noen prøver å logge inn på brukere med hundrevis av forskjellige passord). De har også tatt i bruk Safe Links og Safe Attachments (en funksjonalitet fra Defender for Office 365), som sjekker alle vedlegg og lenker sendt via Teams og Outlook for virus. Dette var spesielt viktig for Self Storage Group grunnet dagens økende Phishing angrep.
alna14
Tomas Holseth

Kjenner du deg igjen? Ta kontakt.

Tomas Holseth

Salgssjef

Kontakt oss

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner