Kontinuerlig overvåkning med Azure Kontroll

Fiber.no AS er et teknologiselskap som leverer konsulenttjenester og fiberoptiske flerbruksnett. Deres kunder er i hovedsak bredbåndselskaper, energiselskaper og kommuner.

Image-Bahr

Ønsket en løsning for å unngå tap av viktig produksjonstid

Vi benytter Azure til å drifte våre viktigste systemer, blant annet et komplett dokumentasjonsverktøy for fiber- og bredbåndsnett. Dersom tjenestene vi bruker ikke fungerer som de skal, ville viktig produksjon gå vekk i feilsøking og forsøk på å få tak i riktige ressurser. Vi har ønsket å finne en måte vi kunne unngå dette på, forteller fiber.no.

Azure Kontroll sikrer at tjenestene fungerer som de skal

Azure Kontroll er en perfekt løsning for oss; nå bidrar Point Taken til å sikre at tjenestene kontinuerlig fungerer som de skal. Vi er takknemlige for at de nå kan være det «ekstra settet med øyne» som forhindrer tap av viktig produksjonstid. Jeg har nå muligheten til selv å velge hvilke tiltak som skal utføres. Av oss, eller av dem, forteller Markussen.

quote

«Det er mange firma som kan Microsoft 365, men det er noe spesielt med menneskene i Point Taken som egner seg veldig bra i et slikt innføringsprosjekt».

Jørn Markussen

Fiber.no

Azure Kontroll er en tjeneste som leverer preskriptiv analyse av Azure-miljøer. Denne tjenesten bidrar til å monitorere ressurser i Azure og gir kunden verdifulle rapporter som inneholder blant annet kostnadsoversikt, varsler og sikkerhetshendelser.

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner