oval-gradient

Dynamics 365 Sales

Med Dynamics 365 Sales kan du systematisere salgsprosessen, og “close” flere salg. Nå kommer også Microsoft Copilot inn i Dynamics.

intelligente-apper

Hva er Sales

Med Sales kan teamet ditt enkelt administrere kunderelasjoner, strømlinjeforme salgsprosesser og øke inntektene. Plattformen gjør det mulig for salgsteam å spore potensielle salg og kundeinteraksjoner i sanntid, samarbeide effektivt og dermed lande salgene raskere.

Sales er den ultimate salgsløsningen for bedrifter i alle størrelser.

Hva er de viktigste fordelene ved å bruke Sales?

optimise

Optimerer hele salgsprosessen og hjelper teamet ditt med å selge mer effektivt:

• Øk produktivitet gjennom å automatisere salgsprosessene dine. Du kan kartlegge standardprosesser og opprette standardiserte arbeidsflyter som så kan kontrolleres automatisk.

 

• Løsningen tilbyr mange muligheter for å minimere rutinemessige administrasjonsoppgaver. Samtidig blir det enklere for teamet ditt å samarbeide bedre og mer presist.

 

• Den enhetlige plattformen gjør det enkelt å dele salgsmateriell mellom team/avdelinger, i tillegg er det tilrettelagt for Microsoft Teams-chatter i Dynamics 365 som muliggjør sanntidssamarbeid.

Tilrettelegger for generering av potensielle kunder og effektiv ledelse

Sales forenkler den første delen av salgsfasen hvor du trenger å få oversikt over potensielle kunder. For det første er det enkelt å importere data fra eksterne datakilder som én enkelt import. Systemet er tilrettelagt slik at du kan optimalisere salgsinnsatsen, gjennom kanaler som for eksempel e-post, sosiale medier og telemarketing.

Sales kommer også med innebygde funksjoner som gjør det enkelt å planlegge, administrere og gjennomføre arrangementer som live-demoer, presentasjoner og andre arrangementer for potensielle kunder og prospekter.

Når det gjelder håndtering av potensielle salg, kan du spore de kvalifiserte potensielle kundene dine gjennom salgstrakten og sette opp regler med forhåndsdefinerte stadier for å sikre at potensielle kunder først går videre til neste trinn når de er modne for det.

Dette hjelper deg også med å sikre at kommunikasjonen din er tilpasset det stadiet kundene til enhver tid måtte befinne seg på. I tillegg, hvis du administrerer mange potensielle kunder hver måned, vil Dynamics 365 Sales automatisk score og legge dem inn i riktig kategori for et neste salgssteg, alt basert på de forhåndsdefinerte reglene du har satt.

power-bi
power-apps

Bedre kundeinnsikt og engasjement

For å bygge sterke langsiktige relasjoner, må du holde løpende og relevant kontakt med kundene dine. Sales gjør det enklere å gjøre dette ettersom teamet ditt vil ha tilgang til all informasjon om potensielle kunder, salgsmuligheter, samt tidligere dialog og aktivitet. Du kan til og med integrere din LinkedIn Sales Navigator-konto med Dynamics 365 for å få enda bedre innsikt.

Sømløs integrering

Sales tilbyr sømløs og direkte integrasjon med alle øvrige Microsoft-produkter. Løsningen er eksempelvis tett integrert med Outlook, der Dynamics 365-dataene dine synkroniseres rett inn i Outlook. Den tillater e-postsporing i Dynamics 365; du kan til og med opprette, oppdatere eller slette poster i Outlook direkte fra løsningen.

Gjennom integrasjonen med Microsoft Excel, kan du kjøre live Excel-analyse i Dynamics 365 Sales eller koble data direkte fra plattformen til Excel-ark som oppdateres automatisk.

 

Du kan også sømløst integrere med LinkedIn Sales Navigator og bruke hovedfunksjoner som å sende InMail, tilkoblingsforespørsler m.v direkte fra Dynamics 365. Du vil da få anbefalinger på potensielle kunder fra LinkedIn basert på egenskaper hos dine eksisterende kunder.

power-apps-circle
power-bi-stats

Bred rapportering og innsikt

Sett opp interaktive dashboard med diagrammer, grafer og annen statistikk som sporer salgsytelse i sanntid og viktige KPIer. Den integreres også med Power BI for å få informasjonen direkte over i løsningen din.

Tomas Holseth

Kjenner du deg igjen? Ta kontakt.

  • Jeg er interessert i Sales, og ønsker å lære mer om det grunnleggende.
  • Jeg har allerede Sales, og ønsker hjelp til å implementere løsningen.
  • Jeg har allerede Sales, og ønsker hjelp med utfordringer i løsningen.
  • Jeg trenger å lære mer om hvordan min bedrift kan bruke Sales på best mulig måte.

Tomas Holseth

Salgsansvarlig Dynamics 365/Power Platform

Kontakt oss

Skroll til toppen
GDPR-informasjonskapselsamtykke med Real Cookie Banner